Γνωρίστε μας

Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. αποτελεί τον βραχίονα λιανικής πώλησης της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. από το 2002. Δραστηριοποιείται στην πώληση όλων των προϊόντων της YAMAHA MOTOR CO. (δικύκλων και προϊόντων θαλάσσης, ανταλλακτικών, λιπαντικών και αξεσουάρ), μιας ευρείας γκάμας από συμπληρωματικά προϊόντα και εξοπλισμό αναβάτη αλλά και την παροχή υπηρεσιών επισκευής και εξυπηρέτησης.

Ο στόχος της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ είναι η διατήρηση της ηγετικής θέσης στην αγορά της λιανικής, η συνεχής προσαρμογή ώστε να καλύπτονται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο οι ανάγκες των πελατών μας αλλά και η καθιέρωσή ως πρότυπα καταστήματα – υπόδειγμα για το δίκτυο συνεργατών.

Με τρία καταστήματα που διατρέχουν ένα νοητό άξονα από την Καλλιθέα έως την Αγία Παρασκευή, μέλημά μας είναι να καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής, με κάθε κατάστημα να προσδίδει τη δική του αξία/ταυτότητα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες στους λάτρεις των 2 τροχών και της θάλασσας.

Το 2015 η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Tο motodirect.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να μεταφέρει το πάθος μας για τη μοτοσυκλέτα πέρα από τα στενά όρια ενός «φυσικού» χώρου. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα με εξοπλισμό αναβάτη, αξεσουάρ και ανταλλακτικά μοτοσυκλέτας, καθώς επίσης προϊόντα θαλάσσιων δραστηριοτήτων και casual ένδυση. Βασική μας προτεραιότητα είναι να προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και απόλυτη εξασφάλιση σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από αυτό. Κορυφαία και επώνυμα brands στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου σε όλη την επικράτεια αλλά και την Κύπρο.

Από το 2019 η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ προχωρά στην εισαγωγή και διανομή προϊόντων για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα. Κορυφαίες εταιρίες εξοπλισμού ένδυσης ALPINESTARS, RICHA, κρανών SHARK, CMS, ενδοεπικοινωνίας CARDO, ελαστικών CONTINENTAL, αντικλεπτικών XENA κ.λ.π. προστίθενται στη γκάμα της. Έτσι η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο κανάλι εξυπηρέτησης για τον μοτοσυκλετιστή καλύπτοντας όλα τα πεδία στον κλάδο δραστηριοποίησής της.